HageniTavegyetem_Frissdiplomas.hu

Német diploma otthonról

Éppen most végeztél, de felturbóznád még az önéletrajzod? Tanulj tovább, szerezz német diplomát távoktatásban, otthonról! Úgy érzed, nem elég az eddig megszerzett tudásod? Szeretnéd a mester szakot már munka mellett elvégezni, vagy valami egészen mást tanulnál, mint korábban, lehetőleg más formában? Esetleg az a típus vagy, akinek tanulásból sosem elég?

 

A Hageni Távegyetem (FernUniversität in Hagen) távoktatásban nyújt német nyelvű alap-, mester-, doktori és speciális szakmai továbbképzéseket öt karon, legyen a célod közgazdaságtan, pszichológia, informatika, német jogi, matematika vagy bölcsész diploma. Több mint 78.000 hallgatójával Németország legnagyobb egyeteme, ahol az ösztöndíj-lehetőségeknek köszönhetően magyar hallgatóként akár költségtérítés nélkül tanulhatsz (egyébként a féléves tandíj 139–299 euró között mozog).

Fókuszban a rugalmasság

Képzéseink összeegyeztethetők a munkával: nálunk távoktatás keretében, rugalmas időbeosztásban, pandémiakonform módon tanulhatsz, így a megkezdett tanulmányaidat kisebb eséllyel kellhet külső körülmények miatt félbehagynod vagy újraütemezned. A Hageni Távegyetemen nemcsak elismert végzettséget és szakmai tudást szerezhetsz, de német szaknyelvi tudásodat is bővítheted. Ráadásul az innovatív képzési koncepció nagy hangsúlyt fektet az olyan soft skillek fejlesztésére is, mint az időgazdálkodás, az önszervezés vagy a vezetői készségek.

Kiszámítható fejlődési lehetőség

A Hageni Távegyetemen otthonról (vagy bárhonnan máshonnan) tanulhatsz, és tanulmányaid során elég egyszer kiutaznod Németországba. Vagyis a távtanulásos képzési forma nemcsak környezettudatos, de pandémiakonform is, azaz kiszámítható és biztonságos fejlődési lehetőség a folyton változó kihívások között.

 

Belevágnál? Akkor iratkozz be áprilisban induló képzéseinkre JANUÁR 31-ig! Ha kérdésed van képzéseinkkel vagy a beiratkozással kapcsolatban, keress minket e-mailben (budapest@fernuni-hagen.de), telefonon (+36 1 411 0938), vagy vegyél részt valamelyik online nyílt napunkon!