SCHOTT

SCHOTT nemzetközi diplomás program

Úttörő megoldások – felelősség – együtt

Ezek a tulajdonságok jellemzik a SCHOTT-ot, a speciális üvegen alapuló high-tech anyagok gyártóját. Cégük 33 országban van jelen, és magasan képzett partnere a high-tech iparágaknak: egészségügy, háztartási eszközök, fogyasztói elektronika, félvezetők és adatkommunikáció, optika, ipar és energia, autóipar, csillagászat és repülőgépipar.

A SCHOTT Hungary Kft.

A SCHOTT Pharma üzleti egységéhez tartozik, és annak egyik legfontosabb európai üzeme, a SCHOTT Hungary Kft. Cégük a Vas megyei Lukácsházán található, és 1993 óta a gyógyszeripari csomagolások gyártásának kulcsfontosságú központja. Üzemük és tevékenységük folyamatos korszerűsítésével és fejlesztésével 26.000 négyzetméteren a legmagasabb minőségben gyártja gyógyszeripari üveg csomagolóanyagikat: üvegcséket, karpullákat és ampullákat.

Tudományos alapokon nyugvó megoldásokat terveznek, amelyekkel a gyógyszerek biztonságosak és egyszerűen használhatók az emberek számára világszerte – mert az emberi egészség számít.

Hamarosan megkezdik a legmodernebb üvegfecskendők gyártását

Egy új, 28 milliárd forintos beruházással bővítik üzemüket. 2024. tavaszán 120 új munkahely megteremtésével indul az új steril, előtölthető fecskendők gyártása Lukácsházán.

Fedezd fel Te is a jövődet és a lehetőségeidet a SCHOTT-nál! Csatlakozz nemzetközi gyakornoki programukhoz.

Programukban az első naptól kezdve teljes munkaidőben alkalmaznak, és különböző képzési lehetőségeket kínálnak Neked. Magyarországon és külföldön egyaránt lehetőséged lesz arra, hogy kipróbáld magad, felfedezhesd saját képességeidet, kiszélesítsd látókörödet. Mindezt más nemzetközi diplomás gyakornokokkal együtt teheted meg országokon átívelő projektekben egy olyan globális környezetben, amely támogatja újító ötleteidet.

Az intenzív betanulási és beilleszkedési szakasz után inspiráló mentorok útmutatásokkal, képzésekkel és sok izgalmas lehetőséggel támogatnak téged és ötleteidet.

Teret biztosítanak személyes és szakmai fejlődésednek, és részese lehetsz egy egyedülálló nemzetközi vállalati kultúrának. Számíthasz kihívásokra projektek menedzselésében, kitűnhetsz tehetségeddel egy üzleti szimulációban,  bővítheted nemzetközi kapcsolati hálódat, és formálhatod személyes karriered.

Ez a program nem mindenkinek szól – de Neked igen!

A program nagyszerű lehetőség a friss diplomások számára (BSc vagy magasabb, átlag feletti osztályzatok), pl. mérnöki, ellátásilánc-menedzsment, termékmenedzsment, vegyészet, fizika, értékesítés vagy vállalati adminisztráció területen.

Ami megkülönböztet Téged, az a pozitív hozzáállás, a rugalmasság, a széleskörű gondolkodásmód, és nyitottság a nemzetközi kultúrák közötti csapatmunkára. Fontos, hogy jó kommunikációs készséggel, magyar és angol nyelvtudással rendelkezz.

Ha motivációt érzel magadban, és szívesen lennél részese nemzetközi diplomás programuknak, ne gondolkozz tovább!

Kapcsolat: Mosonyi Ilona, ilona.mosonyi@schott.com