Rugalmas munkavégzés és részmunkaidő – személyre szabható munkabeosztással vár az ALDI logisztikai raktára!

Olyan munkahelyet keresel, ahol megbecsülnek? Ahol rugalmasan alakíthatod a beosztásod, és egy támogató csapatban töltheted a munkaidőt? Légy részese egy nemzetközileg sikeres vállalatnak! Az ALDI számára a dolgozók a cég legnagyobb értékei. Tudj meg többet róluk, és ha szimpatikusak a leírtak, jelentkezz hozzájuk a biatorbágyi raktárba!

 

Az ALDI Magyarország a kollégáit helyezi a középpontba, ezért folyamatosan fejlesztik a munka- és szociális körülményeket, valamint azon dolgoznak, hogy munkavállaló-barát környezetet teremtsenek a dolgozóik számára.

Aldi_Frissdiplomas.hu

Továbbra is kiemelten honorálják a lojális és hosszú távon is az ALDI-val karriert tervező kollégákat, ezért 2022. január 1-jétől az ALDI valamennyi munkakörben 8 százalékkal emelte a dolgozók bérét. A vállalat bérezési politikájában fontos az elkötelezettség: minél hosszabb az ALDI-nál eltöltött munkaviszonyod, annál magasabb bért kapsz. A bérsávokat pedig már az első munkanapodon megismered, így kiszámíthatóan tervezheted karriered. A pályakezdő kollégák számára természetesen az ALDI által kínált pozíciók is lehetőséget nyújtanak a 25 év alatti fiataloknak járó adómentesség igénybevételére. 

Az ALDI munkavállalói kiemelt értéket képviselnek a vállalat számára. Ők biztosítják a termékek elérhetőségét, az áruházak és a logisztika működését, valamint a vásárlók magas szintű kiszolgálását.

A logisztika területén jelenleg számos betöltésre váró áruösszekészítő pozíció érhető el. Ebben a munkakörben a fő feladat a kartonok raklapra történő összekészítése a szárazáru munkaterületen belül. A munkakörrel kapcsolatos elvárások a pontosság, a megbízhatóság és a munkatársi elkötelezettség. A pozíció betöltése a délelőttös kollégák számára 6, illetve 8 órás műszakot is jelenthet, így te döntheted el, hogy milyen műszakban vagy hány órában szeretnél dolgozni.

Aldi_Frissdiplomas.hu

A munkavégzéshez az ALDI tiszta, rendezett raktári munkakörnyezetet, kiépített, modern eszközparkot kínál. Támogatja a munkába járás költségeit, teljes egészében téríti a targoncavezetői jogosítvány megszerzésének díját, illetve egyéb ingyenes juttatásokkal is várja a dolgozókat.

A biatorbágyi raktárba pályakezdőket és tapasztalt munkavállókat is várnak, így, ha szívesen dolgoznál egy jó hangulatú, összetartó, stabil csapatban, jelentkezz az ALDI-hoz!

ÉRDEKEL