KaracsonyiFilm_Frissdiplomas.hu

Ezekkel a Netflixes karácsonyi filmekkel garantáltan ünnepi hangulatba kerülsz!

A karácsonyi hangolódás kihagyhatatlan részeit képezik a karácsonyi filmek, akár a háttérben hallgatva, nézve, miközben mézeskalácsokat sütünk vagy forralt bort készítünk, akár egy meleg takaróba kuckózva. Cikkünkben összegyűjtöttük, melyek azok a karácsonyi filmek idén a Netflix kínálatában, amiknek a megnézése nem maradhat ki az ünnepi hangolódásból!

 

A fiú, akit karácsonynak hívnak

Ez a film már most igazán jó kritikákat kapott, s ez nem is meglepő, hiszen igazán izgalmas témát boncolgat: vajon volt-e a Télapó is kisgyermek? Kik voltak a szülei? Miért oson be a házakba és miért pont rénszarvasok vezetik a szánját? Miért nem öregszik? Ha ezek a kérdések téged is régóta foglalkoztatnak, akkor ez a film neked szól! A történet főszereplője az ifjú Nikolas, aki elindul, hogy felkeresse édesapját a manók legendás északi falujában. Ismerd meg a Mikulás eredettörténetét!

A szerelem illata

A vígjáték főszereplője a Vámpírnaplókból is jól ismert Nina Dobrev (Natalie), aki egy netes randiappon keresztül ismeri meg álmai férfiját és úgy dönt, meglátogatja karácsonykor. Amikor azonban megérkezik, rá kell döbbennie, hogy átverés áldozata lett. A férfi azt kéri tőle, tegyen úgy az ünnepek alatt, mintha a barátnője lenne, cserébe ezek után megismerteti majd azzal a férfival, akinek a képeit a randiappon eredetileg használta. Natalie nem tud mit tenni, elfogadja az ajánlatot, ha pedig érdekel, hogy ér véget a történet, nézd meg a filmet!

Klaus – A karácsony titkos története

Bár a Klaus nem idén került fel a Netflix kínálatába, az egyik legszebb karácsonyi filmnek tartják, mindemellett ez a Netflix első saját gyártású egész estés rajzfilmje. Ez a film az A fiú, akit karácsonynak hívnak című alkotáshoz hasonlóan egyfajta Mikulás eredettörténet, melyben egy önző postás és egy zárkózott játékkészítő összebarátkozik, barátságuk pedig beragyogja a hideg, sötét északi várost.

Szinglilét

A Szinglilét azért egy fontos film az idei Netflix karácsonyi ajánlatban, mivel ez az első LMBTQ film, azaz a középpontjában egy homoszexuális pár áll. Peter arra kéri egy barátját, hogy játssza el a barátját karácsonykor és látogasson haza vele, ám hamar megváltozik egymás iránti viszonyulásuk, amikor a család kerítőt kezd játszani.

Karácsonyi cserebere 3: Szerelmes csillagok

A film Vanessa Hudgens szereplésével harmadszorra tér vissza a képernyőkre. Ezúttal a bonyodalmat egy ellopott értékes karácsonyi ereklye okozza, melyhez Margaret és Stacy egy harmadik hasonmásukhoz, Fionához fordulnak. S mindeközben egy izgalmas és váratlan szerepcsere is történik!

 

Ti mivel egészítenétek ki a listát, melyik a kedvenc Netflixes karácsonyi filmetek, sorozatotok?

Novák Dóra

One thought on “Ezekkel a Netflixes karácsonyi filmekkel garantáltan ünnepi hangulatba kerülsz!

Comments are closed.