MATE_Frissdiplomas.hu

Munka mellett továbbtanulnál? Jelentkezz a MATE virtuális képzési központjaiba!

Tudtad, hogy a gumicsizmás és sárdagasztós mezőgazdaság helyét egyre inkább az okosdrónok és okostraktorok veszik át? Gondolnád, hogy akár már egy iPhone-ról is irányíthatsz egy modern gazdaságot? Bizony, mindez nem csak vízió: a robotika, a mesterséges intelligencia és az óriásadatbázisok mára mind részévé váltak a mezőgazdasági termelés, a kertészet, a vízgazdálkodás és az élelmiszerelőállítás teljes folyamatának. Jelentkezz Te is a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemre és alakítsd velünk a mezőgazdaság jövőjét!

 

Más terület érdekel? Nálunk gazdaságtudományi, informatikai, műszaki, művészeti és művészetközvetítési képzési területeken is tanulhatsz, ráadásul hat városban: Budapesten, Gödöllőn, Gyöngyösön, Kaposváron, Keszthelyen és Szarvason! A könnyen megközelíthető, zöld környezetben fekvő képzési helyek kényelmes és kellemes környezetet biztosítanak a tudás megszerzéséhez, a többi már csak Rajtad múlik!

Színes képzési palettánkat a felsőoktatási szakképzéstől, az alap- és mesterszakokon át a szakirányú továbbképzésekig és a doktori képzésig kínáljuk, nappali és a munkához is illeszthető levelező munkarendben, magyar és angol nyelven. Szándékunk, hogy egy olyan intézményben sajátítsd el komplex, piaci igényeknek megfelelő tudásodat, amellyel bárhol a világon megállhatod a helyed.

Ne tétovázz akkor sem, ha van már egy BA/BSc diplomád! A munka mellett is végezhető levelező mesterképzéseink új ajtókat nyitnak meg a munkaerőpiacon és ezzel az ütőkártyával karriered ranglétráján is könnyebben lépkedhetsz majd felfelé. Bizonyos, jellemzően vezetői szerepkörök betöltéséhez ugyanis elengedhetetlen a mesterdiploma, de munkaadód is értékelni fogja, ha egyéniségednek része a folyamatos fejlődésre való törekvés.

A felvi.hu e-felvételi rendszerében az alábbi hat virtuális képzési központnál találod meg a MATE sokoldalú, piacképes képzéseit:

  • Agrár és Élelmiszertudományi Képzések Központ (MATE AGRI-FOOD)
  • Gazdasági és Társadalomtudományi Képzések Központ (MATE ECONOMY)
  • Környezettudományi és Természetvédelmi Képzések Központ (MATE ENVI-NAT)
  • Műszaki és Informatikai Képzések Központ (MATE TECH-INFO)
  • Művészeti és Művészetközvetítési Képzések Központ (MATE ART)
  • Pedagógus és Bölcsészettudományi Képzések Központ (MATE PEDAGOGY)

A MA döntése, a TE jövőd!