frissdiplomas

TOP 5 karácsonyi rész kedvenc sorozataidból

A szokásos ünnepi felhozatal (Télapu, Grincs, Reszkessetek betörők és társai) mellett vagy helyett valami újdonságra vágynál? Ha már a hátad közepére sem kívánod az unalomig ismert karácsonyi giccs-filmeket, vagy hamarabb kezdenéd az ünnepeket, akkor ennek örülni fogsz: kigyűjtöttük a karácsonyi részeket kedvenc sorozataidból!

1. Jóbarátok – A karácsonyi tatu (Friends – The One With The Holiday Armadillo)

Azt hiszem, mindannyiunk tudatába beleégett, amikor Ross az utolsó pillanatban kölcsönzött tatu-jelmezével próbálja lenyűgözni a fiát, Bent, és elmagyarázni neki, mi is az a Hanuka. Ám Bent jobban érdekli a Mikulás… 7. évad 10. rész.

2. Black Mirror – White Christmas

Inkább Grincsbe vágnád magad? Akkor a Black Mirror karácsonyi epizódja lesz a tökéletes választás. Ha láttál már legalább egy részt a Black Mirrorból, tudod, milyen elképesztően borzasztó (és hihető) utópiát képesek a szemünk elé tárni a készítők. Ám a Black Mirror-részek teljesen különálló történetekként is megállják a helyüket, nem kell hozzá előismeret.

3. Agymenők – A rivális (Big Bang Theory – The Bath Item Gift Hypothesis)

Sheldon legújabb elmélete szerint annyi ajándékot vásárolt, hogy éppen annyit húzhasson majd elő, amekkora értékben Penny is vásárolt. Így sült el. Hát nem cuki? 2. évad 11. epizód.

4. Így jártam anyátokkal – Egy kis Minnesota (How I Met Your Mother – Little Minnesota)

Általában a 2. évad 11. részt emlegetik ikonikus karácsonyi epizódként, amikor előkerül az ominózus üzenet a rögzítőről, és kiderül, hogy Ted „grincsnek” nevezte Lily-t. Mi most inkább Barney karácsonyi slágereivel szórakoztatnánk. 4. évad 11. rész.

5.  X-akták – Hogyan lopták el a szellemek a Karácsonyt (The X-Files – How the Ghosts Stole Christmas)

Mulder és Scully egy kísértetházban töltik a karácsonyt. Vajon egy kísértet-házaspár szórakozik velük vagy pszichológiai jelenségről van szó? Valószínűleg, ha egy békés ünnepi asztalnál ülnének, ugyanezen vitatkoznának. 6. évad 8. rész.

+1 Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale

A félig ember, félig boszorkány Sabrina két világ: a halandó kamaszok élete és a családi örökség, az Éj Temploma közt egyensúlyoz ebben a bájosan hátborzongató fantasy-drámában. A Netflixen futó három évados sorozatnak egyik legnépszerűbb részeként emlegetik a karácsonyi epizódot, amit az első és a második évad közé szúrtak be a készítők.

Csinálj magadnak egy forrócsokit, és kuckózz be ezeknek az örökbecsű daraboknak a társaságában! Valami kimaradt a listából? Írd meg nekünk kommentben!

 

Szerző: Kurinyec Anna

Vélemény, hozzászólás?