Ismerd meg a P&G globális és a csömöri gyáregységének fenntarthatósági célkitűzéseit!

A világ mindinkább elvárja a vállalatoktól a fenntartható döntések meghozatalát. Az egyik legnagyobb, fogyasztási cikkeket gyártó vállalataként úgy érezzük, környezetvédelmi felelősségünk a helyes módon cselekedni. A P&G-nél a fenntarthatóság kritikus fontossággal bír, ezért nem kérdés, hogy kivesszük a részünket belőle.

 

2018-ban a Föld hete alatt jelentettük be új fenntarthatósági célkitűzéseinket, az Ambition 2030 (Ambíciók 2030-ig) programot. Ezek a hosszú távú célkitűzések egyetlen célt tartanak szem előtt: pozitív hatást gyakorolni környezetünkre, ösztönözni a társadalmat, közösségeket a környezetbarát megoldások használatára, miközben értéket teremtünk saját magunk, illetve fogyasztóink számára.

Procter_Frissdiplomas.hu

Legújabb környezetvédelmi törekvésünk, hogy 2040-ig teljes működési és ellátási láncunkban, a nyersanyagbeszerzéstől a gyártáson át a termékek kiskereskedőig való eljutásáig nettó zéró üvegházhatású gázkibocsátást (ÜHG) érjünk el. 2010 és 2020 között már 52%-kal csökkentettük a globális kibocsátást az energiahatékonyság javítása és a megújuló energiaforrások használata révén.

A Budapest határában, Csömörön található gyárunkban a folyamatos növekedés mellett törekszünk arra, hogy felelősségteljesek legyünk, folyamatosan fejlesztjük a hatékonyságunkat, miközben csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat. Ez a gyár a világ legnagyobb női higiéniai termékeket gyártó egysége a P&G-nek, ugyanakkor „ZERO WASTE” gyár, vagyis a gyárunkból nem kerül ki gyártási hulladék a hulladéklerakókba. Emellett ambícióink közé tartozik a nedvszívó higiéniai termékek újrahasznosítására vonatkozó megoldások kidolgozása.

Procter_Frissdiplomas.hu

Téged is érdekel a környezetünk és bolygónk jövője? Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy a P&G csömöri gyára hogyan járul hozzá a 2030-ra kitűzött fenntarthatósági célokhoz, gyere el hozzánk egy gyárlátogatással egybekötött Quiz estre, ahol betekintést nyerhetsz a gyár működésébe és értékes ajándékokat nyerhetsz!

Amennyiben szeretnél részt venni eseményünkön 2022. május 3-án délután, várjuk önéletrajzos jelentkezésed a jelentkezz.im@pg.com email címen keresztül legkésőbb április végéig! JELENTKEZZ MOST!