job4me

Virtuális állásbörzét szervezünk! De mi ez az egész, és hogyan készülj fel rá?

Valószínűleg te is unod már a mostani helyzetet, hiszen az életünk minden területére rányomja a bélyeget, legyen az egyetem, szórakozás vagy épp munka. Különösen nagy kihívás előtt állsz, ha épp állást keresel, amit nulla munkatapasztalattal és/vagy kapcsolati tőkével jelentősen megnehezít a „tudjukmi”.

Minket is elkeserít a dolog, hiszen imádunk rendezvényeket szervezni, de bele kellett törődnünk, hogy egy ideig nem lesz lehetőségünk erre, legalábbis nem a megszokott formában. Ezért teremtettünk egy platformot, ahol helyzettől függetlenül tudsz állást keresni, kapcsolatokat építeni, és az önfejlesztést sem hagytuk ki a repertoárból. Mindezt úgy, hogy a cégekkel való találkozásról se kelljen lemondanod. Büszkén jelentjük, hogy november 12-13-án jön a JOB4me, a Virtuális Állásbörze!

Mi ez az egész?

 • A JOB4me virtuális állásbörzén az otthonod kényelméből (vagy bárhonnan) találkozhatsz az ország legjelentősebb munkaadóival.
 • Az interneten nincsenek határok, így rengeteg állás közül válogathatsz, és ezért még utaznod sem kell.
 • Feltöltheted az önéletrajzodat virtuális profilodba, chatelhetsz, videóinterjúzhatsz a cégekkel, vagy belenézhetsz webinarjaikba.
 • Minden eszközről (mobilról is) eléred a felületet, hogy a saját időbeosztásod szerint építhesd a karriered.

 

Miért fogod te is szeretni a JOB4me-t?

 1. Hatékony

Tudjuk, milyen idegőrlő, amikor heteket vársz a visszajelzésre egy-egy (vagy több) megpályázott pozíció esetén. Láthatod, mikor érhetők el online a cégek, és akár azonnal írhatsz a HR-esnek chaten… vagy egy általad választott szakmabelinek, hiszen valljuk be, vannak kérdések, amelyekre ők tudják az igazi választ. 🙂

 1. Közvetlen kommunikáció

Chatelhetsz, videóinterjúzhatsz, sőt, még az ajánlatig is eljuthattok a szimpatikus céggel.

 1. Bepillantás a kulisszák mögé

A cégek által tartott webinarokon pontosabb képet kaphatsz a feladatokról, és akár az irodájukba vagy a gyárba is betekintést nyerhetsz.

 1. Gyors egymásra találás

Nincsenek felesleges körök, hiszen minden infó elérhető a cégekről, ráadásul még sorba sem kell állnod.

 1. Diszkrét

Nem kell a mappáddal eltakarnod az arcod, ha nem akarsz összefutni jelenlegi munkaadóddal. Csak azok a cégek látják az adataidat, amelyeknek a standját meglátogattad.

 1. Kényelmes

Nem kell az utazásra, parkolásra időt szánnod, hiszen a munkahelyedről vagy otthonról csatlakozol be.

 1. Rugalmasan tervezhető

Korlátlan alkalommal beléphetsz a rendezvény két napja alatt, és összeállíthatod ütemtervedet a neked tetsző programokból. Így nincsenek holtidők, és a sulihoz/munkához is hozzáigazíthatod a napirended.

 1. Környezetbarát

Ha fontos számodra a környezetvédelem, szimpatikus lehet, hogy nincsenek szóróanyagok, promóciós ajándékok és felesleges szemét.

 1. Profi felkészülés

Szakértőket kértünk fel, hogy tartsanak online előadásokat karrier- és önfejlesztés témában, így akkor is megéri belépned, ha nem keresel munkát. A személyes tanácsadásokon pedig minden segítséget megkapsz a sikeres pályázáshoz és a karrierépítéshez.

 1. Nem csak extrovertáltaknak

Ha eddig visszatartott az állásbörzézéstől, hogy nem vagy nagydumás, eljött a te időd! Privát chaten tudsz írni a cég általad választott munkatársának, így mások nem lesznek fültanúi a beszélgetéseteknek.

 

Jönnél? 🙂 Regisztrálj most!

 

Hogyan lesz ez az egész személyes?

Azok közé tartozol, akiket megvisel ez az ingerszegény környezet, és aggódsz, mi lesz a személyes kapcsolódásból fakadó pezsgéssel? Semmi se adhatja vissza a kézfogás, a szemkontaktus és a közvetlen beszélgetés élményét, de igyekeztünk ezt pótolni, és bízunk benne, hogy neked is tetszeni fog az eredmény.

(Videó)chat

Megszólíthatod az általad választott kollégát, de azok a cégek is írhatnak neked, akiknek a standjára beléptél. Bónusz a fizikai rendezvényhez képest, hogy beszélgetés közben nem zavar a tömeg, a cég képviselője kizárólag Neked szenteli a figyelmét.

Céges webinarok

A cégeknek egy eddig ismeretlen, közvetlen oldalát ismerheted meg. Többen arra is vállalkoznak, hogy virtuálisan körbevezetnek irodájukban vagy a gyárban, hogy valóban eldönthesd, tetszik-e a munkakörnyezet.

Előadások, tanácsadások

Szeretsz kérdezni az előadótól, és szívesen networkingelsz a hasonló programok után? A kérdéseidet felteheted chaten, reflektálhatsz a többi látogató dilemmáira, és ha az előadó munkássága érdekel, privátban is írhatsz neki.

Interaktív kapcsolat a cégekkel, időpontfoglalási lehetőség a szimpatikus kiállítókhoz és azonnali visszajelzés. Szerintünk még nem volt ennél egyszerűbb állást találni! 🙂

Kérdéseid vannak? Tedd fel a JOBbotunknak Facebookon!

 

Szerző: Kurinyec Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük